Bloemenverkoop

Op het
bloemenveld

van Bloem en Oogst vind je bloemen met een warm hart, sterke stelen, eigenzinnig randje en stralende kleuren. Milieuvriendelijk geteeld en in het juiste seizoen.

5_edit.jpg

Pluk ze zelf

Let op! Zelfpluk is wegens herindeling van de kwekerij dit jaar niet meer mogelijk. Vanaf juni 2022 ben je weer van harte welkom.

Vanaf half juni tot en met september 2022 elke zaterdag van 9:00 tot 16:00.

Hoe het werkt:

 • Op de tuin vind je scharen en emmers met water.

 • Knip de bloemen die jij het mooist vindt, altijd boven een bladpaar af en laat minimaal 25 cm van de plant over. Zo kan de plant verder groeien en nieuwe bloemstelen geven.

 • Als je tevreden bent met je bloemenoogst kun je de stelen schonen van het blad en bij elkaar binden met touw. Ook vind je inpakmateriaal, mocht je dit willen.

 • Thuis snijd je de stelen onderaan goed schuin af en zet ze in een schone vaas met schoon water. Je bloemen houden het langer vol als je het water om de 2-3 dagen ververst en niet naast de fruitschaal zet.

 • Betalen doe je naar eigen waardering: wat vind jij jouw zelfgeplukte bos bloemen waard? Wat vond je van de tuin en je plukervaring? Om een indicatie te geven van een gemiddelde prijs: een bos met zo’n 25 stelen voor €12,50

 • Betalen kan contant en per pin op de tuin zelf. Als er niemand aanwezig is, staat er een geldpot en betaalinstructies voor pinbetaling klaar!
zelfpluk_bloemenverkoop_web.jpg

Ontvang de bloemen thuis

wekelijks vanaf juni tot en met oktober. Ook kan ik wekelijks verse bloemen leveren voor in jouw praktijk, restaurant of onderneming.

Hoe het werkt:

Met een hele (15 strippen) of een halve (7 strippen) Bloem en Oogst strippenkaart ben je verzekerd van een zomer lang vol schone bloemen.

 • per week geef je via app of email aan of je die week een verse bos bloemen wilt ontvangen

 • voor elke ontvangen bos stempel ik een strip af van de strippenkaart

 • je mag overgebleven strippen nog 1 seizoen meenemen

 • van jouw strippenkaart mag je ook eens bloemen op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld die lieve buurvrouw of voor de verjaardag van je zoon)

 • ik bezorg op donderdagmiddag

 • ben je niet thuis, dan overleggen we een punt waar de bloemen neergezet kunnen worden op een emmer water (verzorgd door mij)

Bloem en Oogst bezorgt in de Gemeente Westerveld, Meppel, Steenwijk, Giethoorn, Ruinerwold en ertussenin. Woon je verder weg? Dan kunnen we overleggen.

thuisbezorgd_bloemenverkoop_web.jpg

Vind de bloemen bij Santing-Meyling

aan de Wolddijk 10 in Ruinerwold. Ze zijn geopend op woensdag van 9 uur t/m 12 uur en vrijdag van 14 uur t/m 18 uur. Vind daar ook verse biologische groenten, fruit, zuivel en vlees. Kijk voor meer informatie op: santing-meyling.nl/boerderijwinkel

Houd mijn actuele agenda in de gaten via facebook en/of instagram.

Heb je nog een vraag of wil je persoonlijk contact? Bel of mail mij hier.

photo_2021-06-10_20-37-13.jpg

Volg Bloem en Oogst

Copyright © Bloem en Oogst 2022.

Zoeken